Hogyan kell hozzáadni a GFCI-t egy dobozhoz, egy kapcsolóval vezérelve?

3

Elég tapasztalatlan vagyok, amikor az elektromos munkákról van szó, bár tudom, hogy egy áramköri rajzon járok, köszönhetően néhány főiskolai EE kurzusnak. Azt hiszem, ez az, amit én magam csinálhatok, csak azt szeretném, ha valaki érvényesítené a vezetékeket helyesen, és a tervem elfogadható.

Aktuális konfiguráció

Van egy aljzat és egypólusú kapcsoló egy dobozban a mosogató mellett a konyhámban. A kapcsoló vezérli a felső kimenetet, és egy fluoreszkáló fényt csatlakoztatott hozzá, amely a mosogató fölött van felszerelve. Az alsó aljzat mindig forró, és jelenleg van a mikrohullámú dugó. Megnyitottam a dobozt, hogy megnézhessem a vezetékeket (természetesen a megszakítóval), itt van egy vázlat arról, hogy milyen pillanatban néz ki benne:

Egytovábbimegjegyzésabeállítássalkapcsolatban-ahűtőszekrényemugyanazzalamegszakítóvalvanösszekötve,mintezazaljzat,és90%-banbiztosvagyokbenne,hogyezasorbanvan.InkábbnemtennémahűtőszekrénytaGFCI-terhelésre,mivelnemakarom,hogyazételemelrepüljön,havéletlenszerűenkirándul,amikorelhagyom.

Kérdések

GFCI-velszeretnémmegvédeniamosogatómellettiüzleteket,deszeretnémmegtartaniazegyikcsatlakozótegykapcsolóval,ésnemhiszem,hogyatöbbiáramkörtaGFCIterhelésreszeretnémhelyezni.mertnemakaromaGFCIhűtőjét.

 • Mialegegyszerűbbés/vagylegjobbmódjaannak,hogyeztazújratöltéstelérjük?
 • Nemvagyokbiztosbenne,hogyadobozbavezetővonalakközülmelyikamegszakítódobozbólszármazik-van-eegyszerűmódjaannaktesztelésére?
 • Könnyenmegoldható-eannakellenőrzése,hogyahűtőszekrénykimeneteamosdókimeneteelőttvagyutánvan-e?
 • Előzetesterv

  Tudom,hogyaGFCI/switchkombinációsegységetLowe-nélkaphatom~$30-ra.Arragondoltam,hogyhelyettesíthetemakapcsolótezzel,ésameglévőszabályoskimenetetaGFCIterhelésivégéhezvezethetem(afelsőcsatlakozóvalakapcsolónkeresztülvanbekötve),deatöbbiáramköravonallalvanösszekötve(azaznemaGFCI-terhelésen).Azthiszem,ezmegcsináljaazt,amitakarok,ésegybónuszGFCIáltalvédettkimenetetadamosogatónak.

  Valamihasonlítaz erre a kérdésre adott válasz első diagramjához valójában, kivéve, ha a szeméttároló helyett a felső kimenet csatlakozik, és az alsó aljzat is csatlakozik a terheléshez.

  Ez ésszerű?

      
  készlet Kevin K 15.01.2012 20:30
  forrás

  1 válasz

  3

  Ok Néhányszor olvastam a kérdést, ezért remélem, megértem, mit akarsz tenni. GFI prtection-ot szeretne a kimeneten, de a hűtőszekrényre nincs GFI-védelem. Ez könnyen elvégezhető, ha meggyőződhet arról, hogy a j-boxot elhagyó teherhuzal, ahol a kapcsoló és a kimenet található, valójában a hűtőszekrény táplálása. Ennek ellenőrzéséhez ki kell kapcsolnia az áramellátást, ellenőrizni kell a mosdó és hűtőszekrény aljzatát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ténylegesen ugyanazon az áramkörön és ki van kapcsolva. Most húzza ki az összes vezetéket a konnektorból és minden wirenutból, hogy mindent elkülönítsünk. Most, óvatosan kapcsolja be újra a tápfeszültséget, és ellenőrizze, hogy a forró (általában fekete) földelés feszültségmérővel határozza meg, hogy melyik a betápláló / forrásvezeték. Jelölje meg ezt egy piros elektromos szalaggal. Ellenőrizze, hogy a hűtőszekrény kimenete még mindig halott.

  Ezután kapcsolja ki a tápfeszültséget és a csavarmeneteket a fekete forráshuzalhoz, és hozza fehérre semlegesnek a fekete-fehér vezetékekhez, amiket gyanít a hűtőszekrénybe (fekete-fekete, fehér-fehér) Kapcsolja vissza a készüléket és ellenőrizze ismét a feszültségmérőjét. Ha ott van feszültség, akkor megtalálta a megfelelő adagolóvezetéket a hűtőszekrény aljzatába. Egy másik módszer arra, hogy a huzalt kikapcsolt állapotban találja, egy ohm-mérő használata. Győződjön meg róla, hogy a tápfeszültség ki van kapcsolva, majd csavarja össze a fekete-fehéret a huzalon lévő huzalon, és ellenőrizze a hűtőszekrény forró és semleges nyílásait az ozméterrel. a mérőnek 0 ohmot vagy "rövidzárlatot" kell mutatnia.

  Most, hogy a forró betáplálást és a betöltő vezetéket a dobozban lévő hűtőszekrénybe azonosította, akkor azt csak a számláló aljzatokkal lehet védeni. Helyezze a fekete-fehér vezetéket a fekete hűtőhuzallal együtt, egy különálló 8 hüvelykes darab fekete huzalt (sertés farok) és húzza össze őket. Használja a 8 hüvelykes fekete vezetéket a kapcsoló / gfi melegítéséhez. A neutrálok a szokásos módon összekapcsolódnak egy extra sertéshüvelygel a GFI kimenetének semlegesre. Nyilvánvaló, hogy a disznófarkát kényelmesen vágja le, hogy illeszkedjen a dobozba, mielőtt csatlakozna a GFI-hez.

  Mivel az összes aljzat GFI-t kell védeni a számláló kimenetén, és mivel nem tudja megosztani a gfi kimenetet a felső és az alsó részén, mint a diagramodban, a fényt másképp meg kell tenned, mint az előző terved. Azt javaslom, hogy használjunk egy kapcsolót / egyetlen kimeneti eszközt, amely a gfi terhelési oldaláról van bekötve. Ezzel az egyetlen aljzattal húzza sorba a kapcsolót. Ez azt jelenti, hogy csak az egyetlen kimenet van kapcsolva és gfi védve van. Gfi védelmet kell biztosítani ebben a kimeneten, mivel valaki ki tudta húzni a lámpákat, és más célra is használhatja.

  Remélhetőleg az egyik művészi haverom szerkeszthet egy szerkesztést, és egy szép rajzot adhat hozzá, amely bemutatja, hogy mit vázoltam neked.

      
  válasz adott 16.01.2012 13:17
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

  _ _ 19283 Van egy módja, hogy megtudja, ha szükségem van egy tranzit vízum bonyodalom az Egyesült Királyságban?______ 34283 ___

  Van-e olyan honlap, vagy más módon, hogy megtudja, szükség van-e tranzitvízumra az Egyesült Királyságban egy rövid megállóra, valahol máshol? Ideális esetben ez a választ adná nekem minden nemzetiségre, és figyelembe kell vennem minden más vízumot is.

      
  ______ azszpr34107 ___

  Miért van igen.

  Ez az Egyesült Királyság kormányzati webhelye tájékoztatja Önt, ha szüksége van vízumra az Egyesült Királyságon keresztül történő átutazáshoz . Ön megadja az állampolgárságát, a rendeltetési helyét és a már megtartott vízumokat, és elmondja, ha tranzitvízumra van szüksége. Ezenkívül utasításokat is tartalmaz az alkalmazásra.

  Összegzésként (de kivételek kivételével):

  • Meg kell érkeznie és el kell mennie légi úton, és a kimenő járatot lefoglalni és megerősíteni kell.
  • Nem szükséges tranzitvízum, ha nem lenne szükség vízumra az Egyesült Királyságba történő turista látogatáshoz.
  • Az árutovábbítási vízum két formája: Közvetlen repülőtéri tranzitvízum (DATV), amely 24 órára korlátozódik, és Önnek „repülőtéri” (azaz nem lehet áthaladnia a bevándorláson keresztül) és a tranzitvízum látogatójának, amely 48 napig érvényes. órákban, és lehetővé teszi a repülőterek (és a repülőtereken lévő terminálok megváltoztatását, ahol nem tudja ezt
  • Minden szükséges dokumentációval rendelkeznie kell a végső rendeltetési helyéhez, beleértve a vízumokat is.
  • Bizonyos feltételek mellett mentesül a tranzitvízum igénybevételétől. Ezek megtalálhatók a linken . 2018. szeptember 26-tól a feltételek:
  129481

  Ha több információra van szüksége, mint amennyit a weboldal szolgáltat, ellenőrizze a légitársaságot, vagy lépjen kapcsolatba a UKVI-vel . A Home Office Töltési eljárások - A fuvarozók útmutatója néhány útmutatás a szabályok finomabb pontjaira (szakemberek, nem utasok, hanem nagy részletességgel magyarázza, ha a vízum szükséges vagy nem szükséges).

  Transzfer a légi közlekedésben

  London Heathrow-ban, London Gatwickban és Manchesterben, ha az Egyesült Királyságból vagy Írországból repül, és egy másik országba utazik (sem az Egyesült Királyságban, sem Írországban), akkor az Egyesült Királyságba való belépés és az Egyesült Királyság határellenőrzése révén lehet átutazni. maradhat a repülőtéren. Nincs szállodai repülőtér, és az árutovábbítási területek egy éjszakán át zárnak, így éjszaka megszakítása , át kell mennie az Egyesült Királyság határellenőrzésén. Van egy részletes útmutató a Heathrow-on repülőtér honlapján.

  Vízumidősség

  Azok az emberek, akik bármilyen érvényes, a tranzitvízumhoz vezető brit vízummal rendelkeznek, nem igényelnek további vízumot. Ez azt jelenti, hogy a személy a "C" kategóriában (látogató), a "D" kategóriában (PBS) és így tovább.

  A házirend nem érhető el a hálózaton. Az ügyvédi kalapom segítségével írtam a szakpolitikai egységnek, és megkaptam ezt a választ ...

  Agondolkodásarról,hogyeztazírásbeliútmutatásbafoglalja.Talán,talánnemfognak.

      
  ______azszpr90821___

  Kérjük, látogasson el az Egyesült Királyság kormányzati webhelyére: p>

  A tranzitvízumra vonatkozó követelmények a

  függvénye
  • állampolgársága
  • mennyi ideig tartózkodik
  • átadja a repülőtéret

  Néhány információt lásd a fenti hivatkozásban.

      
  ___ Milyen volt a Tripp gondolkodás?