A színes aprított kókuszdió megjelenik a süteményekben?

4

Munkatársaim szeretnék, ha faux "különleges" süteményeket készítek. A követelmények az, hogy a brownies megnézik a részt, és még mindig jó ízűek, de nincsenek tényleges "gyógynövényeik". Az első gondolatom zúzott szárított menta levelek voltak. Színezett kókuszdióval is jöttünk. Megpróbálom kipróbálni a menta leveleket, de az élelmiszer színeződése megtartja a kókuszdiót? Vagy jobb lenne, ha kevertetlen kókuszot kevernék a brownie-ba néhány festett kókuszdióval, melyet keverten kevertek a tetején? Vagy vannak más javaslatok is? Azt is gondoltam, hogy a macskacsípő, de ez nem tűnik jónak.

(csak kódot használok, ha nem tudom elhelyezni a valódi szót. LOL)

    
készlet Brooke 30.10.2014 19:50
forrás

3 válasz

2

Köszönöm rumtscho-nak. Nem voltam biztos benne, hogy válaszolok-e vagy válaszként. Szerkesztettem, hogy eltávolítsam a választ és tegye ide.

Frissítés: Két süteményt végeztem. Egy 8X8-os serpenyőben 6 zsákos menta tea keveredik bele. Nagyon földes (és menta) szagot bocsátott ki, és nagyon földes / kóros íze van (és menta is). Kétségtelen, hogy újra meg fogom csinálni a pénzverést. A második volt egy 9X13 serpenyő, 2/3 zsákos aprított kókuszdió zöld színű. A kókuszdiót egy tálba helyeztem, és használtam a gél élelmiszer színezését. Nem rendelkezem hatalmas színválasztékkal, ezért zölden használtam egy barna darabot. Egy kicsit barnaebb lettem volna, így a zöld nem volt olyan fényes. A kókuszdióba kevertem, majd a legtöbbet kevertem a tésztába. A maradék maradt, és enyhén megforgatta a tésztát. A hatás nagyon jó volt, és elképesztően a szín nem zuhant a süteménybe. Amikor rájuk harapsz, a kókusz megőrizte a zöld színét. Nem volt fehér csokoládé, hogy megpróbáljam a zöld fehér csokoládé ötletét, de talán legközelebb. :)

    
válasz adott 31.10.2014 19:17
forrás
0

A fenti megjegyzések alapján eltávolítottuk a további megjegyzéseket az óvatosság és a tisztelet miatt.

Megpróbálom a szárított és aprított mentát a szőkeekben (pl. KAF recept ), ami jó ízű és jól néz ki. Lehet, hogy a friss menta túl szigorú.

    
válasz adott 30.10.2014 22:08
forrás
0

A fehér csokoládé színezését javaslom. Olvassuk fel, és adjunk hozzá zöld színezéket, majd hűtsük le, majd szétválasszuk. Adja hozzá a süteményeket, és a zöldséggel kivilágított barnák kívánt hatását kell kapnia. Ha extra ízt szeretne hozzáadni, akkor a csokoládéhoz még néhány csepp borsmentaolajat adhat.

    
válasz adott 30.10.2014 22:25
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket