Hova lehet online jegyeket venni?

3

Két jegyet vettem le online. A jegyek Kínából Dubaiba és Dubaiból Afganisztánba közlekednek. Hol érhetem el mindkét jegyet?

    
készlet Tariq 11.07.2017 00:14
forrás

3 válasz

3

A papírrepülőjegyek nagyjából a múlté, az elektronikus, papírmentes rendszerek helyébe lépnek. A repülési megállapodások megadásakor megerősítő adatokat kap, általában a számok és betűk kombinációját, valamint azonosító adatait (név vagy vezetéknév).

Ennek segítségével a légitársaság (ok) webhelyére látogat, hogy bejelölje a járat (ok) t, általában 24 órával az indulás előtt, adja meg az adatokat, és az adatbázis megkapja a repülési rekordot, megerősíti, hogy be van kapcsolva, és lehetővé teszi a beszállókártya nyomtatását. A repülőtéren is bejelentkezhet, vagy egy kioszkban, a megerősítési számot használva, vagy a számlálón a kormány által kiadott személyi igazolvány vagy útlevél bemutatásával.

Amint egy ügynökségen keresztül lefoglalt, lépjen kapcsolatba vele most, ha nincs szüksége ahhoz, hogy helyesen ellenőrizze, és könnyen utazhasson.

    
válasz adott 15.07.2017 21:41
forrás
2

Ez zavarónak tűnik, de amikor online regisztrálsz, egy jegyet kapsz, és jegyszámot adsz meg annak azonosítására, bár soha nem láthatsz papírjegyet.

Gyakran a jegyszámmal, ami általában egy sorszámú, technikailag e-jegy szám , mivel elektronikus jegyre utal, a foglaláshoz kapcsolódó információkat a webhelyen keresztül érheti el. légitársaság. Gyakran lehet nyomtatni onnan e-jegy átvételt , amely megmutathatja, hogy valóban utazik, még akkor is, ha nem igazán szükséges, mivel a légitársaság a bejelentkezéskor keresni fogja az információt az útlevél használatával (vagy más érvényes nemzeti azonosítóval a belföldi járatokra).

A foglalás után, online vagy személyesen, akkor is szinte mindig kap egy foglalási hivatkozást , amely a számok és betűk kódja. Ez a leggyakoribb módja a foglalások keresésének, és több jegyre is utalhat, ha egyszerre többet is lefoglalt (akár több járatra, több személyre, akár mindkettőre).

    
válasz adott 15.07.2017 21:55
forrás
1

Ha van okostelefonja, akkor használhatja a légitársaság alkalmazását. Ez mutatja a jegy adatait. QR vagy más vonalkód lesz. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságot és beszállást érjen el.

Ha nincs okostelefonja, akkor olyan e-mailt kellett volna kapnia, amely PDF-t tartalmaz. Ezt kinyomtatja, és használja a biztonság és a beszállás érdekében.

Beléphet a légitársaság weboldalára és letöltheti onnan a PDF-jegyet.

Minden esetben lesz egy jegy a kimenő járatra, és egy másodperc a visszatéréshez.

    
válasz adott 16.07.2017 14:31
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket