Miért folyamatosan fújnak a downlights?

6

3 nappali lámpám van a nappalimban, és folyamatosan változom a földgömbök.

Általában két gömböcsög az első napon vagy a két használat során, de a harmadik földgömb sokkal hosszabb ideig tart (legalább egy hónap, vagy addig, amíg nem cseréljük ki a fújt földgömböket).

Az általunk használt földgömbök a Mirabella GU10 240V 50W (240V szabvány Ausztráliában).

Hallottam arról, hogy más emberek ezt a problémát okozták - kerestem a weben, és rengeteg megbeszélést találtam, de nem találtam végleges választ.

Mi okozhatja a problémát, és hogyan lehet javítani?

    
készlet Greg Sansom 30.05.2011 05:13
forrás

2 válasz

14

Ha halogén izzókat használ, azokat helyesen kell kezelnie: ne érintse meg őket közvetlenül - tartsa őket tiszta ruhában.

Ennek oka, hogy a halogének sokkal melegebbek, mint más izzók. Az ujjlenyomatokból származó olajok miatt az izzók egyenletesen felmelegülnek, ahol megérinti őket, ami hőhatásokat eredményez, amelyek megrepedhetik az izzót.

    
válasz adott 30.05.2011 16:03
forrás
3

Alsó sor: kapcsoljon LED GU10 izzókra.

Bár lehet, hogy valami hibás az elektromos vezetékekben (nem vagyok szakértő), a másik opcióval foglalkoznék, ami azt jelenti, hogy ezek a halogén izzók rövid élettartammal rendelkeznek, mivel túlmelegednek .

Az én javaslatom egyszerű lenne: hagyja abba a pénzt a nem hatékony halogénre, és váltson a LED-re. Például: link Még ha nem is volt ez a probléma, ami jó ötlet lenne (a LED energiát takaríthat meg), de a problémád miatt kettős whammy. A LED-es izzók sokkal kevesebb hőt termelnek, majd halogént termelnek, és a probléma gyökerét kezelik.

Vegye figyelembe, hogy a 3 vagy 4 W-os LED nem felel meg az 50 W-os halogénnek. Azt mondanám, hogy a legjobb, ha a 4W 35W-nak felel meg (és még azt is megnyomja). Szóval, lehet, hogy talál egy 5W-os LED-et, de ha nem, várjon kevesebb fényt ... de legalább 4 héten át nem cserélnek izzókat ...

240V-os, ami azt jelenti, hogy soros, egyszerű halogén izzókat használ (nem alacsony feszültségű halogén)? és ez 240v jelenti azt, hogy nem vagy az Egyesült Államokban?

    
válasz adott 30.05.2011 08:13
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket