Miért villognak a LED izzók?

3

Nemrég helyettesítettem mind a nyolc izzót a chandeleir-en a csillogó LED-es izzókkal. Ezek jól működnek, ha bekapcsolt állapotban vannak, de megközelítőleg fele erővel (félig átkapcsolva), az izzók felváltva villognak (magas és alacsony fény). Ez magas / teljes teljesítmény mellett is folytatódik. Amikor megpróbáltam eltávolítani egy izzót, a frekvencia nő. Amikor két izzót eltávolítottam, a frekvencia visszatér 8 izzókhoz. Segítség / tanácsadás pls? Köszönöm!

    
készlet mark 04.03.2015 16:19
forrás

2 válasz

3

Vagy azért, mert a dimmer nem rendelkezik LED-ekkel, vagy az izzók hibásak.

Meg kell értenie, hogy minden LED-nek lényegében saját alaplapja van, amely szabályozza, hogyan működnek a LED-izzók. A sok gyártó még mindig az első generációs zajszűrőn van. Csak nincsenek programozva minden esetben. Legyen szó a hangerőszabályozó kimenetéről, arról, hogy hogyan adja meg, milyen interferenciát okoz az áramkörön, és így tovább. Nagyon jó barátom, aki Lowe-t kezeli, és azt mondta, hogy messze az üzletükben az # 1-es visszatérés csillapíthatatlan LED-ek.

Tehát mit tehetsz?

  • Győződjön meg róla, hogy a fényerő-szabályozó LED-ekre van beállítva.

  • állítsa be a fényerőszabályzó beállításait

  • Próbáljon ki egy másik LED-et.

  • Próbáljon meg egy másik stílust

  • Próbáljon ki egy másik teljesítményt

A pincékhez vezető lépcsők fölött megvilágítottam a világítást. 4 különböző LED-es izzót vettek fel, hogy találjanak olyan problémát, ami problémamentes lenne. Az egyik soha nem halványodott (talán 60-70% -ra), az egyik pislogott, mint a tiéd, és a másik csak akkor jött be, amikor a dimmert legalább félig felfelé fordították - és amikor 90% -ra kerültek a dimmerre, kikapcsoltak.

Azt mondanám, hogy szinte minden ilyen esetben nincs semmi baj a telepítésedben, csak hogy a technológia nem áll készen az új energiafogyasztási előírásokra. 15-20 évvel ezelőtt az izzólámpák energiát takarítanak meg. Néhány állam megkövetelte az izzólámpák dimmereit ... Amikor először jöttek ki a LED-ek, a gyártók nem aggódtak a dimmerek / energiamegtakarítások miatt, mivel az izzók megverik a legvilágosabb izzókat.

    
válasz adott 04.03.2015 19:14
forrás
0

nem mindegyik csillapítható led kompatibilis a meglévő dimmer kapcsolókkal. a fényerõ és a fény világít, a halogén- vagy izzólámpával, de nem az összes izzólámpa váltásakor. mert a régi dimmer érzékeny a legalább 40 vagy 50 wattra (xxxx ohm ellenállással). a led-lámpa nem ellenállóképes, így 50% -kal halványodni kezd. a megoldás, egy halogént vagy izzólámpát tart az áramkörben (minden dimmerrel), és minden fog működni prefektusban. például, ha a fényerõ szabályozza a 20 izzólámpát, akkor a 19-et helyettesítheti a vezetõre, és tartsa 1 izzólámpát.

néha ha az összes izzót csillárban cseréli, előfordulhat, hogy a fény nem kapcsolható ki, vagy nem tudja behelyezni ,

ugyanazt a megoldást, tartsa egy hagyományos izzót, és minden rendesen működik, és teljesen elhalványul Moises Panama

    
válasz adott 20.03.2017 02:03
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket