Can főzni az almát, hogy az almaszómámat egy csokoládé csomagban?

3

Szeretném a héjakat magába foglalni, amikor almaszószát készítek, hogy kihasználhassam a héjas tápanyagok előnyeit *, de később a textúra érdekében feszítem őket. Ez egy szokatlan, ragadós, időigényes folyamat, és nehezebbé teszi az almaszószának a szőrös textúra fenntartását.

Ma úgy tűnt, hogy talán egyfajta csokorot készíthetek a hámlatokkal egy pácolt zacskóba, és aztán csak felemelhetem ezt követően (talán gyors nyomással). Ez működik? Megváltoztatná-e a sajtos a mártás ízét? Egyéb aggályok, amelyeket figyelnöm kell?

* Tudom, hogy a különbség nem hatalmas , de a régi szokások meghalnak.

    
készlet 1006a 11.12.2016 22:46
forrás

2 válasz

3

Ha sajttál használ, győződjön meg róla, hogy már nem használták fel, vagy forró forró vízzel alaposan megtisztították. Ha csak szaga van, akkor meg tudja mondani, hogy van-e maradék a maradékon, amely az aromát / szagot az almaszószába továbbítja. A Cheesecloth-t nehéz tisztítani, de egy új cheesecloth-tal biztosan sikerül az ötleteddel!

    
válasz adott 12.12.2016 02:25
forrás
3

Lehet, hogy jobb, ha egy szintetikus zakózsákot használ. Ezek nagyobb lyukakkal rendelkeznek, kevésbé abszorbensek és könnyebben tisztíthatók. A héjhoz ragasztott gyümölcsrétegből is több kivonatot kapunk.

    
válasz adott 12.12.2016 09:07
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket