Miért nem fog a Grimm harapni ebben a helyzetben? [másolat]

1

Láttunk egy Grimmet semlegesíteni egy hexenbeast-t, mielőtt eltávolították őt a hatalmáról (Adalind Schade).

Miért nem működik

Juliette Silverton?

Lehet, hogy néhány epizódban megvitatták, de egyszerűen nem emlékszem, hogy van-e ok.

    
készlet Cherubel 09.02.2015 15:42
forrás

2 válasz

1

UPDATE: A végleges válaszért lásd a hivatkozott eredetit, de alapvetően "Nem fog működni, mert nem működik."

Most nem szívesen válaszolok erre a kérdésre, mivel ez a területfejlesztés aktív területe, de legalábbis biztosíthatom Önöket, hogy a "Maréchaussée" nem esetében még nem magyarázta, hogy miért nem gyógyíthatja meg Nick

Juliette

(a továbbiakban: "Legutóbbi Hexenbiest" vagy "LHB") a hexenbiest.

A gyanúm az, hogy ő , végül ez az, hogy ez a pontpont hogyan oldja meg magát. Jelenleg nincs ötlete arról, hogy mi történt, és LHB fél attól, hogy elmondja Nicknek, mert azt hiszik, hogy el fog viselni őket. Tudomásom szerint, amikor Nick elvitte Adalind hatalmát, az LHB-nek fogalma sem volt arról, hogy mi volt, így egyszerűen nem fordult elő számukra, hogy megkérdezzék.

Amiért az LHB-t ismerő másik hexenbiesten (?) egyikét sem említette, kevésbé világos vagyok. Lehet, hogy nem is tudják az üzletet - Sean csak 1/2 hexenbiest, lehet, hogy nem teljes mértékben ismerik az összes tanítványt. Arra számíthatnék, hogy az új hexenbiest mentor hölgy tudni fogja, de lehet, hogy van egy hátsó indítéka, hogy ne dobja ki a babot.

Az univerzumon kívül nagyon erős gyanúm van arról, hogy az írók megpróbálják törölni a teljes "gyógyító Adalind" bitet a showból. Amikor ezután az epizód először jött el, biztos vagyok benne, hogy azt feltételezték, hogy Nick "gyógyíthat" bármilyen Wesen-t a vérével. Úgy tűnt, hogy visszahúzódnak attól, hogy csak a hexenbiestre vonatkozzanak (vagy valami hiányzott), de valamilyen oknál fogva erős érzésem van, hogy a show futók úgy vélik, hogy az egész tananyag hibája, és azt akarja, hogy soha nem történt meg.

Meglátjuk, hogy a jövő héten rosszul bizonyítják-e a "Trial by Fire" -ot, amikor Nick az előnézet szerint kiderül.

    
válasz adott 09.02.2015 22:48
forrás
0

Kiváló, teljes válasz , Mr. Edenfield! Ha igen, akkor hozzá fogok adni egy pár gondolatot:

 • Juliette doesn't have a way of getting Nick's blood without him finding out that she's a newly-made Hexenbiest, and she has not yet had the courage to tell him. Additionally, because his blood was used in the potion that brought back her memory, there might be something about that whole process that now may render his blood ineffective for her. It's interesting to note that both Nick's mother and Trubel are far out of town and quite busy at the moment.

 • As Claire Coffee recently confided, there is a big showdown a-coming between Adalind and Juliette. Juliette can now give Adalind a run for her money, as her raw powers will be more formidable than Adalind's.

 • Az íróknak feltétlenül van valami nagy mágusuk ujjaival.

      
  válasz adott 10.02.2015 01:39
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket