Milyen szempontok vannak?

2

Ha megnézzük a dolgokat, ellenőrizzük a teljes témákat. Ha megpróbálsz csinálni valamit, akkor sikerül, ha a hibás nem áll meg. Tehát mi a szempontja a szempontoknak?

    
készlet the dark wanderer 15.05.2015 04:46
forrás

2 válasz

3

(Tervező itt)

Csak azt akartam mondani, hogy igen, a SeaWyrm helyes. A szempontok meghatározzák, hogy mikor engedélyezheti a konfliktusban lévő téma használatát. Például, ha csak Starlight Sword -ként volt áldásként, akkor csak a kardját használhatod a kardod használatakor. Ha A fekete lyukköveket is használta, akkor az áldás témát használhatja, ha a kardja vagy a gyöngyszeme hasznos volt.

Van egy oldalsó jegyzet, amely szerint a szempontok néha megváltoztathatják a játék szabályait. Ez nem igazán jelenik meg a fő Polaris könyvben (úgy gondolom, hogy két szempont van, amelyekre további szabályok vonatkoznak rá), de több a Thou Art But A Warriorban és sokat használtam a The Wish We Wish to Night , a fekete lyukú lovagok kiegészítőjében.

    
válasz adott 17.06.2015 03:38
forrás
1

Ellenőrizd a teljes témákat, de a szempontok megadják a témák formáját, jelentését és relevanciáját: Amikor egy témát kimerítesz, meg kell kérdezned a holdakat, akik megítélik, hogy a téma vonatkozik-e az aktuális helyzetre. A döntés meghozatalához nézik meg a szempontokat.

Például a könyv egyik példájában a Holdok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kimerítsék a sors-témájukat, mert egyik sorsmodellük egy olyan karakter, amely központi szerepet játszik a konfliktusban. a Holdok elutasíthatták volna a téma használatát, vagy szükségessé tették, hogy a játékos egy további témát kimerítsen.

Nézze meg a szabálykönyvben található részt a 73. oldalon.

A szempontok megkülönböztetik a karakteredet a többi karaktertől, és fontos részleteket hoznak létre róluk.

    
válasz adott 30.05.2015 23:44
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket