Ha a szárító szellőzőtömlője biztonságos?

1

Egy régi lakásban élek, ahol nincs mosoda, vagy akár mosókonyha. Mivel a mosodát megvetem, magamra vittem egy hordozható mosógépet, amely egy mosogatóhoz csatlakozik, és egy hordozható szárítót. Most, hogy itt van a nyár, a szárítót meg kell szabadítani a szabadban. Találtam egy konzolot, amely lehetővé teszi, hogy egy ablaknyíláson keresztül lehessem, ami jól működik.

Ezt a szellőztetőt használom: link

Az egyetlen kérdés az, hogy van még egy hideg levegő, ami a résen van, mert csak egy üvegtábla van, amely most elszigeteli az elemeket. Úgy döntöttem, hogy kapok egy R-30 üvegszálas szigetelést, és a két ablaküveg között a résbe szorítják, ahol a konzol van. Úgy tűnik, hogy tisztességes munkát végez. Az egyetlen kérdésem az, hogy ez biztonsági veszély? Tudom, hogy a szárító ablakon keresztül történő szellőztetése nem kódol, hanem a ponton kívül. Megértem, hogy az üvegszálas szigetelés nem gyúlékony, helyes? Van valami aggódni?

    
készlet Karmapolice 04.05.2016 22:10
forrás

2 válasz

3

Do I have anything to worry about?

Nem. A szárító szellőztetéséből kilépő levegő nem elég meleg ahhoz, hogy bármi gyulladjon.

Ellenkező esetben kettős falú szellőzőcsőre lenne szükség.

Próbáld a kezedet a csőre helyezni, miközben fut. Látni fogja, hogy nem igazán forró.

Sok szerencsét!

    
válasz adott 04.05.2016 22:14
forrás
3

Valójában, ha szorosan nézel, úgy gondolom, hogy egy lehetséges problémát látok. Lehet, hogy a tömlő csavarodik; ellenőrizze ezt, és talán húzza el a szárítót a falról.

    
válasz adott 04.05.2016 22:23
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket