Miért nem teszi lehetővé az oldal a véleményalapú oldal kérdéseket?

8

Több kérdést is feltettem, amelyek oldal kérdéseket tartalmaznak. Például kérdéssel a mágikus elemek ismerőseivel kapcsolatban , kérdeztem

What would be the best magic item(s) to give an imp (for maximum chaos)?

az eredeti kérdés részeként, és ehhez újrakezdtek.

Minden alkalommal, amikor hasonló dolgokat vettem fel, az emberek azt mondták nekem, hogy nem tudom megtenni. És úgy gondolom, hogy nagyon kellemes lenne, ha valaki olvassa a mágikus tárgyakat, és elképzelné, hogy milyen őrült dolgok történhetnek velük. Azt hiszem, ez a kérdés megválaszolása szórakoztató lenne.

Tudomásul veszem, hogy ez az oldal szabályoldal. De szeretnék magában foglalni a boszorkány oldali dolgokat, amelyek nem feltétlenül szükségesek a kérdéshez, mert ez a kérdéseket szórakoztatóbbá teszi a válaszadásra, és a válaszok szórakoztatóbbak az olvasásra. És tényleg nem látok okot, hogy ne vegyék fel őket.

Tehát kérjük, magyarázza el a szabály alapját.

    
készlet Josiah Riggan 03.01.2019 06:55
forrás

2 válasz

24

Nem csak szabályok

Csak azért, hogy ezt a téves elképzelést először el lehessen végezni: ez nem szabályhely. Sokféle kérdést kezelünk, amennyiben elméletileg „legjobb” választ kaphatnak. A tapasztalatok vagy tapasztalatok alapján válaszolunk egy működő megoldással. Vagy mindkettőt.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több kérdést kezeljünk, mint a kérdések szabályozása. Tekintse meg címke valamikor egy típusú példa esetén.

Egy kérdésenként egy kérdés nem tárgyalható

Egy kérdésre csak egy kérdést teszünk. Ez szükséges ahhoz, hogy az egyes oldalak témája a egy téma. Ez azért szükséges, hogy

 • adatbázisunk jól szervezett és kereshető
 • nincsenek rejtve kérdések más kérdések keresése és rendezése során
 • A
 • válaszok mindegyike versenyez, hogy ugyanezt a kérdést válaszolhassák meg (ahelyett, hogy válaszolnának egy részre, és néhány válasz egy másik dologra)
 • A
 • válaszok ugyanazon a témakörön találhatók, így összehasonlíthatják az „almát az almával”, és egyenletes játékteret kaphatnak

Előnyök is vannak a kérdező számára: az egyik kérdésed mindenki figyelmét kapja az oldalon.

Bármely webhelyszabály vagy az alpha alma és az omega, hogyan támogatja egy jól rendezett, egyértelmű kérdésekből álló adatbázis létrehozását, amelyek mindegyike jól összeállított listát tartalmaz a versengő megoldásokról.

Az egyik kérdés a hozzászólásonként egy kulcsfontosságú webhelyszabály, amely támogatja az adatbázis projektünket. Ezért van minőségi válaszunk, amiért Ön és mások egyáltalán itt jönnek.

A webhely több bejegyzést biztosít helyett

A webhely több kérdést is felkér: azonban több kérdésre van szükségünk, ha több kérdésünk van.

Tehát ahelyett, hogy több diszkrét kérdést egy bejegyzésbe kevernénk, több elkülönített kérdéshelyzetet küldünk. Minden kérdés saját szavazattal, és minden olyan olvasó figyelmével, akik ezt olvassák, figyelmen kívül hagyja a „bónusz” kérdéseket vagy szórakoztató oldali dolgokat. A végeredmények jobbak a kértek számára, és rendezettebb, könnyebben olvasható helyet biztosítanak.

Természetesen minden egyes különálló hozzászólásnak témakörnek kell lennie a webhelyen; a plusz oldalon külön-külön közzéteszi őket, így sokkal világosabbá, gyorsabbá válik, mely kérdések vannak a témában és melyik ki van kapcsolva.

Utálunk szórakozást

Nos, nem igazán, de itt egy küldetésben vagyunk. már élvezünk kérdéseket és válaszokat a kérdésekre, és nem lennénk itt, ha nem.

A „szórakozás” különböző elképzeléseinek hozzáadása, mint ami csak zavarja a missziót, amely a webhely használatának pontja, és amelyet már jól élvezünk.

A minőségi válaszok oka az, hogy a csak szolgáltatásra koncentrálunk.

Nincs káosz, köszönöm

A „szórakoztató” oldaldarabok hozzáadása a kérdésekhez csak arra kéri az embereket, hogy különböző irányokba menjenek, ahelyett, hogy a kérdés témájára összpontosítanának. Nem akarjuk ezt, és rendelkezésünk van annak megakadályozására.

Ha szeretne olyan megbeszéléseket folytatni, amelyek ilyen jellegű szórakozást tartalmaznak, ez rendben van! Jó szórakozás. Csak nem itt , kérjük, hogy nem a webhelyet hozta létre, ezért megállítjuk azokat, akik próbálkoznak.

Már az RPG-oldalak szó szerinti cölöpei szórakoztató megbeszélésekhez . Ha inkább szórakoztató beszélgetést szeretne, használja az egyiket.

    
válasz adott 03.01.2019 08:30
forrás
9

Láttam az eredeti bejegyzést. Elég könnyűnek tűnt, de pár kérdés merült fel a kérdés / válasz oldal formátumának kérdésében, amely olyan nagy hangsúlyt fektet, hogy nagyszámú történetet hozzon létre a keresett kérdésekre válaszolt kérdésekre.

 • Az egykérdéses-egy-válasz formátum azt jelenti, hogy ha valakinek van olyan kérdése, mint a "lehet imps attune?", könnyen megkereshetik a kérdést és a legfrissebb választ erre a kérdésre. Ha van egy kérdés és egy olyan kérdés, mint a "legjobban ismerős a dwarvenkind övéhez való illeszkedés?", A legjobb válasz lehet a legjobb válasz az Imp attunementre, és a rossz válasz a dwarvenkind övére.
 • Ez az oldal jobban összpontosít a mechanika elmagyarázására, az alapvető játékszerkezetekre vonatkozó tanácsadásra és a technikai kérdések megválaszolására. Az ismerősök és a tárgyak őrült kombinációi szórakoztató témák, de jobban illeszkedik a fórumokhoz vagy a barátokhoz.
 • válasz adott 03.01.2019 09:03
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket