Légifelvétel a reptérről

1

Ha Szentpétervárról (Leningrádból) (LED) - Riga (RIX) és Riga (RIX) - Koppenhága (CPH) minden Air Baltic, és 7 órát várok Rigában, aztán kiléphetem a repülőtérről egy 7 órás városi utazásra (dán vagyok, így van schengeni útlevél).

Ha igen, mi a helyzet a poggyászokkal, ellenőrizni fogják-e a csatlakozó síkba, vagy fel kell vennem a poggyászot, és újra be kell vizsgálnom?

Egy helyben vásárolom a jegyet, így várom, hogy egy jegyet kapjak!

    
készlet Erik Fleron 12.05.2016 00:13
forrás

1 válasz

2

Lettország és Dánia egyaránt a schengeni térségben vannak, így függetlenül attól, hogy melyik útlevéllel rendelkezik, Riga ott van, ahol ellenőrizni fogják. A schengeni külső határ Rigában való áthaladása után a bevándorlási hatóságok nem törődnek azzal, hogy belép-e a városba, vagy összekötő schengeni járatot (vagy mindkettőt).

Egy repülőjegyen történő egy összeköttetéshez, egyetlen légitársaságon keresztül, a légitársaság saját fő csomópontján keresztül, biztosan elvárhatja, hogy a poggyászát ellenőrizzék. A St. Petersburgba való bejelentkezéskor a járat mindkét lábára beszállókártyákat kell kapnia. Tehát, ha visszatér a városból a repülőtérre, közvetlenül a biztonsági ellenőrzésre léphet.

Ha be kell állítania a bejelentett poggyászát, akkor ez Koppenhágában történik.

    
válasz adott 12.05.2016 09:48
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket