Továbbítás hordozható tűzhely- és üzemanyagtartályokkal

2

Egy hordozható tűzhelyet és az üzemanyag-tartályokat kívánok rendelni (lehet, hogy nem üresek) az USA-ból. Indiába történő elszállításának oka: Az adott termék várom, hogy a beszerzés Indiában nem áll rendelkezésre, az eladó az Egyesült Államokban van, és nem játék Indiába. A másik szállító ugyanolyan költséget fizet az Indiában történő szállításért, ezért nem hiszem, hogy ez jó üzlet számomra.

Szóval azt tervezem, hogy az egyik barátomtól, aki az Egyesült Államokból Indiába utazik, üzleti / nem turisztikai célokra kérem.

Ha problémát okozna, ha van egy érvényes számla az elemről, és csomagolt, tiszta, valószínűleg kapott?

    
készlet WedaPashi 02.06.2016 10:44
forrás

1 válasz

6

A legtöbb, ha nem minden légitársaság megtiltja az üzemanyagtartályok szállítását a fedélzeten, mind ellenőrzött, mind hordozható poggyászként. Tűzveszélyes folyadékot tartalmazó tömörített tartály. A tiltott tárgyakról szóló TSA-oldal megerősíti ezt. Tehát feltétlenül nem, függetlenül attól, hogy Indiában importálható-e.

Az üzemanyag nélküli tűzhelynek engedélyezettnek kell lennie a poggyászában. Üzemanyag nélkül a kályha ártalmatlan, de még mindig veszélyes élesként értelmezhető, ha a hordozójába kerül. Ezen a ponton meg kell keresni az indiai szokásos vámokat a kályhákon, hogy mennyire fog kerülni.

    
válasz adott 02.06.2016 11:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket