Ha további érdes poliuretánt kell alkalmazni az érdesség eltávolítása után?

-1

Miért tette a poliuretán a fa durva?

A fenti szálra hivatkozva ...

Ha az első javasolt megoldás úgy tűnik, hogy megoldja a durvaság kérdését, vagyis a durva területeket "barna" papírral polírozza, akkor ezt követően újabb poli-réteget kell hozzáadnunk?

Az én parterem és én megvitatjuk a problémát.

(Megjegyzés: A poli jelenleg egy háromszor vastag, vízbázisú, a vízre alapozott. A bevonatra vonatkozó utasítások szerint egy bevonatot alkalmaztunk. hitték, hogy a projekt befejeződött.)

Véleményem szerint a barna papír használatával csak nagyon kis mennyiségű poli, extra vagy durva területet távolítunk el, és az alatta lévő festett fenyőfa még mindig védett és lezárt. Helyes vagyok?

    
készlet Brian Star 19.07.2017 16:40
forrás

1 válasz

1
Igen, a szokásos rutin az acélgyapot vagy hasonlók használata az első réteg szemcsézésének eredményeire, amely a fa szemcséjét növeli. Ez tompa lesz. Ezután további bevonatokat alkalmaznak, amelyeknek nincs ugyanolyan hatása, és visszaállítják a felület fényét.

A legtöbb ember két rétegnek tekinthető minimálisnak. Lehet, hogy egyetlen szőrzetet is kielégíthetsz valami kielégítőre, de tapasztalatom szerint száraz pontok és egy nagyon vékony védőréteg lesz a megközelítéssel.     

válasz adott 19.07.2017 17:26
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket