Kell-e a csirkét előzetesen főzni, miközben pizzát készítenek?

5

Csak azon tűnődtem, hogy tudom-e a nyers csirkét a pizza alapján rendezni és főzni mindent, vagy ha először főzöm a csirkét.

    
készlet Uday Kanth 28.12.2011 20:34
forrás

3 válasz

10

A csirke előkészítése előre. Kétségtelen, hogy a pizza főzési ideje és a csirke főzési ideje tökéletes lesz, és sokkal valószínűbb, mint bármi, amit a csirke alultáplált. Ez nem lenne jó mindenkinek.

Ha aggódsz, hogy a csirke szárad a pizzádon, próbáld meg főzni a darabokat, nem pedig teljesen főzni őket (bár ez is kicsit veszélyes lehet), vagy hozzáadhatod a főtt darabokat a pizza a sütés megkezdése után.

    
válasz adott 28.12.2011 20:44
forrás
7

Ellentétben állok a nyers csirke elhelyezésével, amit a esetleg nem tud alaposan főzni. Valami köze van a Salmonella -hez. Ez azt jelenti, hogy a a baromfi főzés közben felszabaduló víz nagy aránya , más húsokkal szemben, esetleg okozza a pizza kéregét, vagy a mártás folyékony. Ezek egyike sem jó dolog a pizzát illetően.

    
válasz adott 28.12.2011 20:54
forrás
1

A csirke nyersre helyeztem. Vékony és apró darabokra vágtam, hogy 450f-en kb. 15 percig főzzenek. A trükk az, hogy vágja le, amikor még egy kicsit fagyasztva, így sokkal könnyebb. A csirke tökéletesen főz, és nem égett, sült, nem száraz. Az emberek annyira félnek a nyers csirketől, hogy vidám. A csirke, a gomba és a hagymás pizza RAW.

    
válasz adott 21.05.2012 08:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket