Hogyan távolítsunk el egy kerek fejjel és nem nyílással ellátott polcrögzítőt

16

Néhány polcom van a szekrényemben, és a falba van csavarozva, olyan rögzítőkkel, amelyek így néznek ki (lásd a képet). Ez egy sima kör, és nem rendelkezik semmilyen nyílással a tetején. Ez egy csavar? Ha igen, milyen csavar van, és hogyan kaphatom ki? Le akarom venni ezt a polcot!

    
készlet Kizzie 01.11.2017 20:12
forrás

6 válasz

30

Ez egy bővítő dugóhorgony, amint azt a szekrényrendszer-gyártók szokásos módon szállítják. Húzza ki a körmöket a fejből (egy reteszelőgép jól működik), majd húzza ki a műanyag dugót.

Itt egy reprezentatív elem:

AClosetMaid blogbejegyzést tartalmaz eltávolításkor .

    
válasz adott 01.11.2017 21:06
forrás
8

Szerezzen egy pár vise-grip reteszelő fogót:

Megfogják és megfordulhatnak. Kettős csavarok eltávolítására használtam őket. Csak vigyázz, hogy ne próbáld ki őket az ujjaidon, hacsak nem tetszik az ötleted, hogy csontjaidat fém implantátumokkal helyettesítsd.

    
válasz adott 02.11.2017 04:34
forrás
7

Ez úgy néz ki, mint egy ramset rögzítő (képzeletbeli porszerűen működtetett köröm), nem egy csavar.

Ha nem tudja kitalálni, valószínűleg le kell őrölnie.

Nyugodtan alkalmazza a reteszelő fogókat, hogy nagyon erősen megragadja a fejét, és megdörzsölje, de őszintén kétlem, hogy csavarja.

    
válasz adott 01.11.2017 20:30
forrás
5

Ha valójában egy csavar, használjon valamit, mint egy Dremel-t egy vágókerékkel (vagy akár egy fűrészfűrészrel, ha oda tudsz kapni), hogy kivághasson egy rést, és csavarja ki a használatát. Én is sikeresen fúrtam egy lyukat, és egy kígyó-szemet használtam, amikor nem volt helyem arra, hogy Dremelt kapjak a fején.

Ha nem egy csavar, hamarosan kiderül, hogy csavarás nélkül fog fordulni.

Egy másik lehetőség, hogy lakásokat helyezzen rá, és állítható csavarkulcsot használjon, de mind a sík, mind a párhuzamosan elhelyezett csavarok nehezen kezelhetők.

Harmadik lehetőség a furat fúrása a tengelyen, és csapszívó használata. Egy könnyebb változat erre a bal oldali fúró, de ritka. Ha nem rendelkezik csapszívóval, akkor az utóbbi időben megtanultam, hogy egy csavart négyszögletes kúposra vágunk, és a kalapácsot a csavarfejbe fogjuk, majd csavarjuk ki a csavart.

    
válasz adott 01.11.2017 23:01
forrás
1

Ez lehet egy dekoratív csavaros fejburkolat. Nézze meg, hogy jön-e a tényleges csavarfej felfedése. P.

    
válasz adott 02.11.2017 06:38
forrás
1

Ez valószínűleg egy olyan dugó, mint a @isherwood. Válaszot adok hozzá egy eszköz ajánlásához. Ha az OP nem rendelkezik pár vise markolattal, egy csavaros fogó van rendben:

Ezek egy kicsit luxus, de olyanok, mint egy bajnok, és itt a tökéletes eszköz. A bányát körülbelül 20 dollárért vettem fel. Nem törődnek nagyszerűen a csíkozott csavarokkal is.

    
válasz adott 02.11.2017 19:36
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket