Hogyan vásárolok magamnak egy kettős jegyet?

14

Szeretnék kényelmesen utazni Darwinból Sydneybe. Egy üres hely mellett mellettem örömmel veszek egy másik jegyet.

A légitársaságok engedélyeznek-e két hasonló nevű utas-manifesztet? Nem találok olyan légitársaságot, amely garantálja az ülést, hogy mellém legyen. Hogyan foglalhatok magamnak egy extra helyet, ahol az extra helyet garantáltan az ülésem mellett találom?

    
készlet happybuddha 19.03.2016 03:23
forrás

3 válasz

11

Hívja közvetlenül a légitársaságot, mondja el a foglalási ügynöknek, hogy mit vásárol, és kérje meg őket, hogy jegyezze fel a foglalási feljegyzésben, hogy mindkét helyet együtt kell hozzárendelni.

A légitársaságok engedélyeznek hasonló neveket egy manifeszten, apám és Hasonló nevem van (ugyanaz az első és utolsó, ugyanaz a középső kezdeti, de különböző középső nevek) és együtt utazom. Az online helyszínek kiválasztása volt az egyetlen hely, ahol problémáinkkal szembesültünk, mivel nem tetszett ugyanaz a név mellettük, de a közvetlen hívása megtörtént.

    
válasz adott 19.03.2016 03:51
forrás
11

Bár mások is hasonlóan válaszoltak, úgy tűnik, nem rendelkeznek első kézből, jól. Ebben az esetben hívtam a norvég légitársaságot, és nem szembesültek. Két helyet kaptam, az egyiket Smith / John (én) és egy Smith / Exst számára (rövid az extra helyért). Fogalmam sincs, mit tennének, ha valaki az Exst nevet viseli.

Ez az EXST úgy tűnik, hogy a Cathay Pacific számára is gyakorlat, és ez a dokumentum nagyon erősen javasolja azt egy GDS-dolog, vagyis nem légitársaság-specifikus.

És John és Exst egyaránt meg tudott külön ülőhelyet foglalni :), amely Norvégia hosszú távú útjain valóban nagyon fontos, mert csak egy válaszfalpár van, amely felemelheti a kartámaszt: 6D és 6E. Figyelmesen nézze meg az alábbi képet a The Points Guy blog, és láthatod a válaszfalak ülőhelyein levő mozgó kartámaszokat és az alsó jobb oldalon, bár egy kicsit sötét, jól látható a normál kartámasz, ami 6D-6E:

    
válasz adott 20.03.2016 02:57
forrás
4

Biztosan függ a légitársaságtól, hívnia kell őket, vagy el kell olvasnia a webhelyén.

Például a délnyugat ezt a folyamatot magyarázza a honlapjukon (keresse meg a "méret" személyt, de valójában nem kell, hogy legyen). Akkor is megkapja a pénzt az extra ülés háttámlájára, ha a járat nem teljes.

    
válasz adott 19.03.2016 17:12
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket