Kapcsolat Gatwick repülőtérről Paddington állomásra [másolat]

-2

Mi a leggyorsabb út a Gatwicki repülőtérről Paddington állomásra? Szeretnék minél kevesebbet utazni, ha van egy opportunity, akkor nagyszerű lenne, ha közvetlen kapcsolat van? (Ahhoz, hogy egy taxit vegyen az utolsó dolog, amit csinálnék)

    
készlet M.Allison 09.05.2015 14:30
forrás

1 válasz

0

Ha a TFL utazási tervezőt használja, akkor megadhatja a legmegfelelőbb választ az adott idő és nap, vagy utazás. Használhatja a Utazási lehetőségek & hozzáférhetőség speciális keresés a változtatások minimalizálásához, a lépések minimalizálásához (ha sok poggyász van) stb

A leggyorsabb módja általában egy gyorsvonat lesz Gatwickból London Victoria-ba, majd egy Victoria Line metróútra Oxford Circusba, majd egy Bakerloo vonatba Paddingtonba. Az Oxford Circus változása egy platformon átívelő, tehát nincs lépés. Valószínűleg rendben leszel egy normál déli szolgáltatás, kevés pontot fizet a többletre, hogy néhány percet mentse el a Gatwick Express-en.

Másik lépésként, ha el akarja kerülni az összes lépést, akkor déli vonatot vezethet Victoria felé, majd 36 buszra az állomáson kívül a Paddingtonig. Ez 15-30 percet vesz igénybe, a forgalomtól függően, de nincs lépése, és egy kisebb változás.

Lehet, hogy egy Thameslink szolgáltatást Blackfriars-ra, és egy körvonalú vonatra válthat, de idősebb lesz, és a földalatti platformokhoz való hozzáférés nem olyan könnyű a táskákkal. A Thameslink Farringdon-hoz, majd a H & C / Circle-hez egy másik, ami egy kicsit gyorsabb a csövön, de a Southern / Victoria / Bakerloo valószínűleg gyorsabb és könnyebb.

    
válasz adott 09.05.2015 15:01
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket