Melyik előnye a barbár, szerzetes vagy Rogue multiclassing munkának Moon Druid beast formában?

7

A következő játékomban nagyon rossz a statisztika: 13 12 10 10 10 9. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a hold-druidot játszom, hogy kompenzálja a gyenge képességeket. Azt is tervezem, hogy multiclaszt barbár, szerzetes vagy gazember.

Tehát melyik előnye származik ebből a listából a fenevad formában?

  • barbár düh
  • szerzetes harcművészetei (fegyvertelen sztrájk, mint bónusz akció)
  • gazember támadó támadása

PS: Talán hiányoztam néhány értékes opciót a Hold druidra a Multiclassing vagy a feat listában. Vannak-e olyan alternatívák, amelyek segítenek ellensúlyozni a gyenge képességű pontszámokat?

    
készlet UseNoose 26.11.2017 21:43
forrás

2 válasz

10

A barbár haragja működik, és erős kombináció lehet. A szerzetes harcművészete ellentmondásos, attól függően, hogy a DM számít-e az állati támadások "fegyvertelen sztrájknak", vagy sem. Mindkét osztály esetében ki kell dolgoznia a DM-el, hogy kiszámolja a Armor osztályt.

A Rogue Sneak Attack ritkán fog működni, ha valaha, mivel az állati támadások nem finesse fegyverek. Ha olyan állatformát választ ki, amely támadásokat alapoz, akkor a nagylelkű DM „finesse” támadást jelenthet, és hagyja, hogy működjön, de ez nem RAW.

Ne feledje, hogy a multiclass esetében a mindkét osztály elsődleges statisztikájának 13-at kell tartalmaznia. A barbárokkal való többosztályú druidához 13 W és 13 Str; szerzetesek vagy gazemberek számára 13 Wis és 13 Dx lesz. Ha a számok, amiket megmutatsz, a faji bónuszok előtt állnak, akkor meg tudod csinálni. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a kezdőosztály 4. szintjére kell várnia, hogy kapjon egy ASI-t, és emelje a statisztikáit ahhoz, hogy a másik osztályra váltson.

    
válasz adott 26.11.2017 23:52
forrás
-3

Egy megjegyzés alapján a természetes támadások nem fegyveres sztrájkok, így a szerzetes rossz választás. Ez a ranger, a gazemberek és a barbárok érvényes választássá teszik.

A természetes támadások nem finomsági fegyverek, kivéve a dm fiat-t, úgyhogy a roncsok elakadnak a futástól.

Mint 5 szintű rangerünk, druida *, hogy 2 támadást adjon nekünk + órás megszakító támadásra.

Nem találtam sehol olyan helyet, ahol a Mentone többször megtámadná a munkát, ha meghal, mintha csak 3 ranger-előadásra lenne szükség ahhoz, hogy egy nagyon erőteljes vadvirágot hozzon létre, amely több fordulóban támad.

A Rangers 1/2 varázslatos progesztin egy csomó extra varázslat, és a felfedetlen arcana ranger használatával hasznos lehet a teremtmény típusával szembeni esetleges extra vadember.

De a barbárok a Rangers-nél magasabb foltok

Unarmored védelmet kapsz a vad formában, (nem biztos benne, hogy a barbár Unarmored védelem kölcsönhatásba lép-e a természetes páncélokkal, valószínűleg felülmúlja a másikat), de függetlenül attól, hogy 10 + con + dex ac, jobb, mint a legtöbb más vad shaoe ac.

A 3. szint ellenáll a mindenneműnek, de a pszichésnek (az egyik jobb választásnak), és még mindig 9. szintű varázslatokat kap.

Az 5. szint gyors mozgást és extra támadást, extra tönkretételt okoz a dühtől. Mindent összevetve csak kb. +5 dpr-et ad egy eseményszintes 9. szintű varázslatnyílásnak, és lassabb vadon élő haladást.

A kettő összehasonlítása.

Barbarian 3, druid 2, nem 2d6 + 6, 1d8 + 6 sérülés medve alakjában.

Ranger 3, druid 2 2d6 + 4, 1d8 + 4 sérülés (ha több támadás indítja a hordsortörést, addíciós 2d6 + 4 kár)

A Barbarian 5 druid 2 2 * (2d6 + 7), vad és meggondolatlanul használhatja a támadások előnyét, és ellenáll a legtöbbet.

A

Ranger 5 druid 2 2 * (2d6 + 4) ellen 1 cél abs 2d6 + 4 ellen a haverja ellen.

Az L5 karakterek átlagos károsodása 23,5 (barbár) 19.5, (+ 11, dms descision) ranger

L7 karakterek esetén 28 (barbár) Vs 22 (+11 vs, szomszédos ellenség, ranger)

Természetesen a barbár úgy dönthet, hogy 3 szintet tartogat, és gyorsabb varázslatot ér el.

A Ranger munkái nevetségesek, nem igazán érdemes megemlíteni.

    
válasz adott 27.11.2017 16:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket