Hogyan tudom újra belépni az Egyesült Államokba az előző látogatásom után?

4

2012. július 1-jén léptem be az Egyesült Államokba egy vízummentességi programon (VWP), és 2012. szeptember 16-ig (78 napig) tartózkodtam. 2013-ban melyik napon tudok újra utazni az USA-ba a VWP keretében?

    
készlet James McCarron 28.02.2013 19:11
forrás

1 válasz

10

Az adott időszakra vonatkozóan nincsenek különleges követelmények, amíg az előző látogatás után nem léphet be újra az Egyesült Államokba.

Technikailag nincs semmi, ami megakadályozta volna, hogy szeptember 17-én, vagy azt követően bármelyik napon belépjen az Egyesült Államokba.

A belépéskor azonban a bevándorlási tisztviselők mindig belépnek a belépéshez. Ha úgy vélik, hogy bármilyen bejegyzésének feltételeit megtörik, vagy nem, akkor megtagadhatják a belépést, függetlenül az Ön korábbi állapotától vagy bármi mástól.

Az ilyen hosszú távú belépés után a fő kérdés az lenne, ha úgy gondolnák, hogy megpróbálsz tartózkodni az Egyesült Államokban, és talán még dolgozni is - ugyanakkor, mivel az elmúlt 5 hónap múlva elment az utolsó nem valószínű.

Azt javaslom, hogy minden esetre biztosítson minden lehetséges "bizonyítékot" a szándékairól (beleértve az utolsó tartózkodásod során elvégzett műveletek részleteit és azt, amit ezen az úton szándékozik tenni) - de feltételezve, hogy Ön valójában nem tervezik a VWP-program bármely szabályának megszüntetését (például az USA-ban való munkavégzés során), akkor nem várhatnám, hogy bármilyen újbóli bejegyzésre kerüljön sor.

    
válasz adott 28.02.2013 20:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket