Van-e univerzum magyarázata annak, hogy a Transformerek hirtelen elkezdték a fegyvereket a testük átalakított részei helyett?

14

Az első 2 filmben a Transformerek testük részeit pisztolyokká alakították át (például Bumblebee és Ironhide látható a közeli felvételekben.) Harmadik és negyedik filmben hirtelen kézi pisztolyt és kardot használnak (4-ben látjuk, hogy a lőszerek közül elsőként kifogynak), a testük egyes részeinek átalakítása helyett az első két filmben.

Van-e ennek a világegyetemnek a magyarázata (a forgatókönyvírókon kívül, hirtelen a kézifegyvereket és a kardok hűvösebb találását követően 2 film, amely nem használja őket)?

    
készlet Thomas 28.02.2015 22:53
forrás

2 válasz

6

Out-of-Universe

A Transformers-t követő negatív támadás után: a bukott bosszú, számos kisebb kreatív különbség mutatkozott be a harmadik filmben. Ezek a különbségek egyike a Transformers megjelenésének módjában volt; járt el. Például a „Bosszú bosszúja” című ábrán bemutatott sok faji sztereotípiát jelentősen lecsökkentették a „Hold sötétje” címmel. Emellett több kísérlet történt, hogy a Decepticon karakterek további párbeszédet kapjanak & személyiség. Ez a tendencia folytatódott a "Age of Extinction" -vel, az Optimus Prime eredeti teherautó-formája (bár fehér) és a Dinobots nagyrészt ventilátorszolgáltatásként került hozzáadásra.

Valószínű, hogy az "otthoni" fegyverekről a tényleges fegyverekre való áttérés csak egyike volt ezeknek a változásoknak, talán egy olyan ajánlatban, hogy közelebb kerüljön a forrásanyaghoz.

In-Universe

A legmegfelelőbb univerzum magyarázat az, hogy az új fegyvereket a NEST csapat tudósai tervezték (vagy segítségükkel). Kimutatták, hogy a NEST három éven keresztül kezdett kísérletezni a Cybertronian technológiával a "Bukott bosszú" és a "Sötét oldal a Hold között" között, valamint az Autobotok segítségével. Nagyon valószínű, hogy a Transformers által használt fegyverek valójában ezeknek a közös erőfeszítéseknek a termékei.

    
válasz adott 09.03.2015 19:16
forrás
2

Nem látom, hogy bármilyen lehetséges univerzális ok lenne, különben biztos vagyok benne, hogy a filmekben említést tett volna. Ismét Michael Bay ...

Úgy gondolom, hogy ez a változás a művészeti engedély és a „lőszer kifogyása” miatt drámai hatás létrehozásának szükségessége miatt történt.

    
válasz adott 09.03.2015 08:56
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket