Szemes csokoládé töltelék

0

A víz a csokoládé arch-nemesis. Szóval hogyan helyezzük a vízalapú tölteléket csokoládéba anélkül, hogy megosztanánk a csokoládét? Néhányszor próbáltam meg, és soha nem tűnik megfelelően működni.

(Pontosabban, megpróbálok fondant kitölteni. De mivel a fondant csak cukorral van benne vízben ... ez nem fog jól működni.)

    
készlet MathematicalOrchid 17.12.2016 21:23
forrás

1 válasz

6

A nyilatkozat helyesbítése:
A víz a folyékony csokoládé ...

archív ellensége

Még az olvasztott csokoládé és a folyékony érintés is elengedhet, ez nem okozza a csokoládét, hogy megragadja.

Ha szeretne létrehozni egy csokoládéval borított, ízletes ételkülönlegességet, amelyet gyakran belga praline -nek hívnak (de a nevek eltérőek lehetnek) , különböző útvonalakon is el lehet menni:

  • Készítsen (félig) szilárd központot, pl. egy darab marcipán vagy, ha keményen vágja le, a fondantját, majd bevonja azt edzett csokoládéba merítve.
  • Készítsen egy üreges héjat úgy, hogy az edzett csokoládét öntőformákba öntik, és az öntés előtt újra kiöntik. Ezután töltse ki a héjat a kívánt töltéssel, és hagyjon egy kis helyet a tetejére. Zárja le a burkolatot csővezetékkel vagy öntsön rá több csokoládét. Hagyjuk lehűlni a lépcsők között és a kihajtás előtt.
  • Az olyan folyékony töltésekhez, mint a likőr, kagylóra van szükség, amely csak egy kis nyílással rendelkezik. Ezeket saját maguk készíthetik, akár egy kis formájú kis formájú penész használatával, akár félgömbök készítésével, két felét „ragasztva”, majd egy meleg szerszámmal egy lyuk olvadásához a labdába. Vagy megrendelheti őket speciális beszállítóktól. Töltse fel a héjat a folyadék töltéssel, majd csukja be a lyukat csepp csokoládé csövével.
    Választható: dugja a töltött tárgyat csokoládéba, hogy elrejtse a varratokat stb.
válasz adott 17.12.2016 22:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket