Hogyan tudok a talaj felett beton lábazattal menni?

2

Egy 20 'x 20' lábas fedélzetet építek egy 10 'x 12' -es pavilonnal egy sarokban, távol a háztól. Szükségem van a beton lábazatára, hogy a pavilon lecsúszjon, vagy éppen a fedélzet felett. . A pavilonnak négy 8 "x8" x8-as állása van (csomagcsomag), így az egyes betonlécek az udvari meredekség miatt eltérőek lesznek a minőségtől. A posztok közül háromnak 20 hüvelyk vagy annál kisebb alapja lesz, de a negyediknek 34 1/2 hüvelyknek kell lennie. Elég elegendő egy 12 "x12" -es 3 láb mélységű és 34 1/2 hüvelykes talajfelvétel? A pavilon fa, csatlakozói és tetőfedése 2300 lbs. Ez a feleségem álom fedélzete, ahol hátra ülök és az emberek néznek, de azt akarom, hogy biztonságos legyen. mi vagyunk a Missouri KC metróterületén. Minden segítséget értékelni fog. Steve

    
készlet Steve Harris 21.04.2015 21:31
forrás

1 válasz

2

Ha megfelelően megerősítve van, és ha a tényleges lábazat (amely nem a 12-es oszlop), kivéve, ha nincs alsó részén láng vagy lapos lap, amelyet meg kell ha nem lenyűgöző csapágy van), akkor megfelelő méretű ahhoz, hogy támogassa a megterhelt terhelést és a hosszabb oszlop súlyát, nem lehet probléma.

De nehezen lehet pontosan értékelni az ilyen dolgokat messziről, vagy biztos lehet benne, hogy biztonságos lesz az adott talajban és a konfigurációban. Néhány órányi építőmérnöki idő, hogy pontosan megállapítsa, hogy mi lenne biztonságos, valószínűleg a nyugalomra fordított pénz.

Ez a cikk elképzelhetetlen lehet még akkor is, ha ez nem minden, ami DIY-re irányul. Az oldalsáv azt sugallja, hogy a minimális fedél (beton a felület és az acél között) legyen 3 "a lábazat alsó (föld) oldalán, és az 1-1 / 2 hüvelyk az oszlop oldalán, feltételezve, hogy # 4 sávot használ. A kisprojektek esetében ez nagyon jellemző, így 8–9 ”körben 6-os sávot használhat, lefelé hajlítva, és 8-12" függőlegesen egymáshoz kötve. Meg fogom találni, hogyan hajlíthatok egy csavart egy spirálra, hogy összekapcsolják a függőleges rudakat, ahogy a nagy fiúk is csinálnak, a többiek általában kompromisszumot kapnak a huzallal, kivéve azokat, amelyek a szálas beton reményeit remélik. .

    
válasz adott 21.04.2015 22:06
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket