Miért nem veszi észre a Nemo az LXG asztalterítő nedvességét?

4

A Hogyan fedi le az asztalterítőt A vérben LXG-ben? Kíváncsi voltam, hogy miért hirtelen megjelent a vér az asztalon, a Rendkívüli Gentlemen Ligájában, vol. 2, mielőtt észrevennénk, hogy ott volt az egész (lásd a másik kérdést a további részletekért).

Ha a vér ott volt, akkor a Nemo nem vette észre annak nedvességét vacsorázás közben?

    
készlet dlanod 13.06.2012 22:53
forrás

1 válasz

5

Az idő megfelelő angol etikettje alapján az étkezés során az asztalterítő nem érintkezik kezével (az egyik könyökét az asztalról tartja, csak megérintette az edényeket, stb.). Továbbá, amikor az étkezők vacsorázni kezdtek, ésszerű, hogy az asztalterítőt nem azonnal áztatták át. Mivel Griffin a padlón van az étkező fölött (jegyezze meg, hogy a lépcsőn a Nemo mászik, amikor megkeresi a Griffin testét), talán a vacsorán át csöpögött a mennyezeten az asztalterítőre, ami lassan telített. Nemo-t csak úgy mutatják be, hogy először megérinti a lemezt, enyhén megnyugtatja a kezét, és csak a lazán csuklós öklét helyezi az asztalra a vér kezdete után. Ha senki nem érinti az asztalterítőt, nedvessége észrevétlenül maradhat.

Egy másik lehetőség az észleléssel kapcsolatos. A Touch néha kissé homályos; gyakran nem észleljük a fájdalmat, amíg nem látjuk a sebünket, és néha a hő és a hideg is zavarodhat egymásra, ha intenzívek. A vizuális ellenőrzés hiányában a nedves érzés csak hideg ujjakként értelmezhető. A vér illata is hasonlíthatott a vacsora illatára. Biztosan mondhatjuk, hogy Hyde, mint vacsora, a szegecselődés elég ahhoz, hogy elvonja az ilyen finom jeleket.

    
válasz adott 09.10.2013 19:02
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket