Milyen befejezést kell használni a lépcsőn betonra?

3

El szeretném távolítani a szőnyegeket a duplexem lépcsőjén. ez egy konkrét lépcsőház. Azt hiszem, meg kell javítanom, aztán azt akarom, hogy bevonjam, és csupasz maradjon. mi lenne egy jó kabát, amit használni? Festék? epoxi? Nem akarom, hogy csúszós legyen, és ha lehetséges, megengedem, hogy a beton felszívja a hőt a téli nap folyamán, amikor a nap ragyog, hogy éjszaka felszabadítsa a hőt.

    
készlet Pauline Smith 18.06.2015 16:50
forrás

3 válasz

1

Nem kell befejeznie őket. Ha szereted a beton megjelenését, akkor hagyd, hogy a.

Ha szeretné befejezni, javaslom egy konkrét foltot. Ezután különféle átlátszó bevonatú termékekkel lezárhatja. Az epoxi alapú tiszta bevonatok tartósabbak, bár nehezebb alkalmazhatók. Ha csak tetszik, akkor csak egy végső védőbevonatot alkalmazhat.

    
válasz adott 24.11.2015 22:05
forrás
0

Vannak speciális festékek / bevonatok kültéri / szilárd padlókhoz, amelyek általában epoxi alapúak.

Ezután egy súrlódásgátló futófelületet helyezhet magára a lépcsőn. Ezek az egyszerű szalagoktól a nagy súrlódású párnákig terjednek.

    
válasz adott 18.06.2015 23:35
forrás
0

Nézze meg a CHEM-TRETE nevű terméket (és hasonlókat) link . Azt hiszem, meg kell vásárolni egy VAR vagy más engedéllyel rendelkező szolgáltatón keresztül, de a cucc betonba kerül, és megváltoztatja a kémiai szerkezetet úgy, hogy visszaszorítja a vizet. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a bevonatok vagy a jövőbeni karbantartási problémák elkerülését.

    
válasz adott 25.09.2015 20:06
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket