3 darab koktélrázó kérdés

2

Soha nem volt egy koktélrázó, és barátom adta nekem egy mini koktélrázót a ládából és a hordóból. Amit elmondott nekem, van egy 3 db-os shaker, egy jigger és egy Hawthorne szűrő.

Kérdésem, hogy miért jött a készlet egy Hawthorne szűrővel, ha a 3 darab rázógépnek van egy szűrője a fedélen?

A Hawthorne szűrő illeszkedik a 3 darab rázógép alsó legnagyobb részébe, úgyhogy ki kell vennem a tetejét és használnom a Hawthorne-t?

A beállítás inkább a megjelenítés helyett használható?

    
készlet Neil 29.07.2016 20:52
forrás

2 válasz

5

Ez csak az én tapasztalatom, de néha nem kaphatsz tisztességes öntést a Cobbler Shaker tetején lévő beépített szűrőn keresztül, így leveszi a felső két részt (a kis fedelet és a darabot, amelynek van szűrő) és a Hawthorne szűrő használata egyszerűbb. Ez különösen akkor fordulhat elő, amikor a jéggel és a pezsgővel együtt van olyan dolgok, mint a zavaros menta levelek, stb.

    
válasz adott 29.07.2016 21:51
forrás
0

Személyesen, ha megrázok egy koktélt, akkor kiöntöztem a beépített szűrőn keresztül, mert a teteje leeresztése gyakran csepegéshez vezet, és csak rendetlenséget okoz.

Néha a koktél alsó részét szeretné összekeverni és keverni egy koktélt, nem pedig rázni - függ az italtól, hogy mi a legjobban a hideg, hígított és zavaros jég chipek közül. Akkor inkább a Hawthorne-t használnám, mint a beépített szűrőt.

Megjegyzés: a hawthorne-t más keverő kancsókkal / nagy szemüvegekkel is használhatja.

    
válasz adott 04.12.2018 14:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket