A szomszédos fényáramkör véletlenül négyirányú kapcsolóval történik

2

Van egy négyirányú kapcsoló. Két vezetéket vágtam a forráshuzalhoz. A háromcsavaros kapcsolóhoz, amely egy három csavaros kapocs, az egyik pigterelt vezeték csatlakozik a közös csavaros kapocshoz. A másik csatlakoztatva van ahhoz, hogy egy másik kapcsolót kapjon a külső fény számára. És az összes semleges huzal össze van kötve.

Ez a két kapcsoló egymás mellett van egy dupla banda dobozban. A négyirányú kapcsolóknak nincs probléma a három különböző helyen történő be- és kikapcsolásra. De a külső fény önmagában nem tudott önállóan működni. Csak akkor működik, ha bekapcsolom a négyirányú kapcsolót. Mit csináltam rosszul?

    
készlet tomlee 09.02.2016 03:36
forrás

1 válasz

1

Nem hiszem, hogy négyféle kapcsolóval rendelkezik. Négyirányú kapcsolók nem rendelkeznek közösséggel, mivel nem irányítják közvetlenül a fényt, hanem egyszerűen két másik úton haladnak. Háromféleképpen 3 csavar van, négy módon van 4. (És a talaj)

Ezután (a kérdés megválaszolásához), mivel a külső fény csak akkor működik, ha az egyik kapcsoló be van kapcsolva, valószínűleg a kapcsolóktól a fényhez csatlakoztatta az utolsó vezetéket. Úgy gondolom, hogy ez az elképzelés segít, hogy segítsen:

Alapvetően 3 módú kapcsolót használ a tápegységből, majd a fényhez vezet. Ezután egy végtelen négyféle kapcsolót használhat a kettő között.

Mivel 3 helyről tudod irányítani a fényedet, de ez a hely 3 csavarral rendelkezik - ez a kapcsoló 3-szoros. Most már csak megtudja, hogy ez az első vagy az utolsó. Ha ez lenne az első, a közöshez való csatlakozás megadja, amit akar. A legvalószínűbb azonban, hogy a fényhez vezető utolsó kapcsolótól lekötött, és így csak akkor működik, ha a felső fény működik. Nincs mód arra, hogy szét lehessen szétválasztani az áramot az aktuális helyről és a kívánt módon. Futtatnia kell egy másik vezetéket.

    
válasz adott 09.02.2016 03:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket