Ez a karakter elveszített egy végtagot a „The Force Awakens?”

8

A ez a válasz ihlette, amely ismétlődő témaként említi a végtagi veszteséget, és elkezdtem gondolkodni a végső fénykard csatában . Miután megnézte a The Force Awakens második alkalommal, nem voltam biztos abban, hogy

Kylo Ren

elvesztett egy végtagot, vagy csak elvesztette fénykardját. Határozottan látjuk

Rey slash at Ren’s right hand.

Így ismerjük ezt a kontextust:

Did Kylo Ren actually lose his arm/hand?

    
készlet Dave Johnson 23.12.2015 20:13
forrás

3 válasz

9

Nincs arra utaló jel, hogy Rey levágta Ren kezét.

He was up again in an instant, but not in time to fully deflect a following blow from Rey’s weapon. He succeeded in blocking it, but he still took the full force of the strike against the haft of his own lightsaber. The weapon went flying into the snow. Unarmed, he raised a hand and utilized the Force to fend off one slashing blow after another, until finally her fury penetrated his remaining defenses. Taking a glancing blow to the head and chest, he went down, a prominent burn slashed across his face. Weakened, he reached out toward his lightsaber, trying to draw it to him.

Star Wars: The Force Awakens - Official Novelisation

és

Staggering back to his feet, his parry could not match the strength of her swing. It cast his lightsaber out of his grasp.

Ren extended a hand, calling on the Force to ward off her attacks. At first it worked, as she slashed into the iron shield of his will, but then her blade cut across his face. It burned.

He looked up at the girl whose lightsaber hovered over his chest. He shivered under the coldness of her stare. He who had been so eager to kill was not eager to die. Kylo Ren was afraid.

The girl withdrew from him.

Star Wars: The Force Awakens - Junior Novelisation

és

She intensified her attacks, sensing more than seeing where he would strike next. Her blade cut across Kylo’s face before connecting with his saber hilt. Kylo’s weapon went flying into the snow.

Rey stood above him with her lightsaber raised. He was defenseless. She could strike him down right then and end it all.

The Force Awakens: Rey's Story

A parancsfájl

Rey closes her eyes for a long beat. When Rey opens them, she is centered, fortified, and she POUNDS BACK, SINGLE HANDED SWIPES, hitting Ren's gnarly, spitting saber with incredible FORCE. It's so fast now, so furious, that Kylo Ren FALLS BACK -- She ATTACKS HARDER!

Ren gets up again but she HITS HIS SABER'S HILT -- HIS BLADE GOES FLYING OFF, TUMBLING INTO THE SNOW -- and she SLASHES AGAIN AND AGAIN AND HITS KYLO REN SQUARE IN THE HEAD AND CHEST. HE GOES DOWN, SUDDENLY A FEARFUL MAN, A LARGE BURN SCAR SLASHED ACROSS HIS FACE! He still reaches for his saber. And she could kill him -- right now, with ONE VICIOUS STRIKE!

But she stops.

Ismerje meg a készségeket

    
válasz adott 15.02.2016 20:57
forrás
11

Megnézem a filmet. Még nincsenek képernyőképek, de a legutóbbi film pillanatok, mielőtt a szakadék megnyílna, azt mutatja, hogy Ren a hóban fekszik, és félig ülő pozícióba emelkedik a törzsével a képernyőn négyzetre nézve . A keze egyértelműen még mindig csatolva van és mozog (felemeli az alkarját a törzs felemelése előtt).

Sajnálom, Ren nem volt anakined. Még akkor is sikertelen volt, ha de-limbed, looooser!

A vállsebesség is teljesen felszínes, többnyire szakadt ruházat.

Ezt megerősíti Alan Dean Foster újdonsága is, ahol a Rey-vel folytatott teljes harcban a legnagyobb sérülése a következő:

.. Unarmed, he raised a hand and utilized the Force to fend off one slashing blow after another, until finally her fury penetrated his remaining defenses. Taking a glancing blow to the head and chest, he went down, a prominent burn slashed across his face. Weakened, he reached out toward his lightsaber, trying to draw it to him.

    
válasz adott 23.12.2015 21:25
forrás
0

Azt hiszem, sok ember félreértette ezt a problémát. A kérdés nem lehet "ha" elvesztette a kezét, akkor kell lennie: "VAGY VAGY VAGYON elvesztette a kezét a film egyik változatában, és nem vesztette el egy másik változatban, amikor véletlenül elhelyezték a két felvételt?"

Ha megnézed, egyértelműen látod, hogy két keze van a Rey elleni küzdelem után, de ha megnézed ezt a helyet, akkor a bal keze egyértelműen le van vetve. Ez nem egy darab szövet, nem egy fénykard, nem valami más, hanem a fekete, hideg, élettelen, kesztyűs kéz. Leesik, és a legrövidebb időre oda-vissza mozog.

Mindenki kinyúlik az alakzatból, és azt követeli, hogy ez valami más, ami minden kifogást még az anyagból is a könyvből való hivatkozással teszi, de lassú mozgásban figyelje ... ez a keze. Nézze meg a keretet hátrafelé, szó szerint nyomon követheti a levágott kezét (azonosíthat egy ujját a hüvelykujjból) a dicsőséges pillanattól, hogy szeleteljük, hogy visszaálljon a karjára! Ez őrült, de minden bizonnyal le van vágva.

    
válasz adott 26.06.2016 22:36
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket