Csak az én kalandos karakterem gonosz marad az új Adventurers League szabályai szerint?

21

Arra törekszem, hogy fejeket vagy farkukat próbáljam meg, hogy az én karakterem maradhat-e törvényes gonoszként a Adventure Adventure jelenlegi szabályai szerint.

Először a 7. szezonban törvényes gonosznak írtam a karaktert, ahol az egyetlen véletlen, hogy két frakció egyikéhez kell tartozniuk: Lords 'Alliance vagy Zhentarim.

Most, a 8. évaddal, van egy csomó változás. Kezdjük az ALPG8.2 alapjaival:

Alignment. Evil characters aren't allowed in D&D Adventurers League play unless your character is a member of either the Lords' Alliance or Zhentarim faction. These characters may be lawful evil.

Oké, eddig nagyon jó. Ő volt a Lordok Szövetsége frakciójának része, így ő fedezte. Kivéve:

Step 6: Select a Faction (Optional)

Your character can be a member of a faction if they have the Safe Haven background feature (Faction Agent background, Sword Coast Adventurers Guide).

De a karakterem nem rendelkezik a Safe Haven háttérrel. A rossz hírnév háttér kalóz (olyan, ami jelentősen játszik a karakter megjelenítésének módjában).

Az ALFAQ8.2-ben:

Is this Guidance Retroactive?

Campaign Documents are effective as of its effective date on the cover page, but aren't retroactive unless an entry states as much. It does, however, supersede previously issued guidance to the same effect.

Tehát nem kell visszamenőleg változtatnia.

De a hivatalos Adventurers League webhelyen beszél a frakciók és a változásokról felsorolja a következőket:

So what does this mean for characters that already have a faction? Well, it's pretty easy:

  • you can leave your faction (normal rules apply)

  • you can stay in your faction by exchanging your current background feature with Safe Haven, the feature used by the Faction Agent background (from Sword Coast Adventurer's Guide). You may do this regardless of your level, just as how your alignment might change as your story progresses.

  • factions will no longer be providing magic items, nor will the mentor functions exist

  • remember that characters with a lawful evil alignment are required to be members of either the Zhentarim or the Lords' Alliance, and Adventurers League play does not allow neutral evil or chaotic evil alignments in play

Ez úgy tűnik, hogy szükséges visszamenőleges változás. Ez most a weboldalról származik, nem pedig a hivatalos GYIK-ról, de még mindig hitelesnek tartanám.

Ez három lehetőséget kínál:

  • Semmi sem visszamenőleges; karakter marad, mint egy átlagos és gonosz kalóz.
  • A visszamenőleges hatállyal már nem rendelkezik rossz hírnévvel, de a Safe Haven háttérnek még mindig gonosznak kell lennie, de már nem éri el a félelmet az emberek felé, amikor közeledik.
  • A visszamenőlegesen rossz hírnévvel rendelkező kalóz marad, de elveszíti a frakciótagságát, és már nem lehet gonosz.
  • Ez hogyan rázza ki?

        
    készlet MivaScott 13.11.2018 23:51
    forrás

    2 válasz

    5

    Változtassa meg a hátteret vagy a beállítást

    A már idézett szabályokból meglehetősen egyértelműnek tűnik. A felsorolt 2. és 3. lehetőség mindkét lehetőség.

    A Bad Reputation funkciót megtarthatja, és elvesztheti a frakciót, és így a gonosz illesztést.

    vagy a

    A Bad Reputation szolgáltatással Biztonságos Haven -vel kereskedhet, és megtarthatja a frakciót és az igazítást.

    Melyik opciót választja Öntől.

    Megjegyzés: nem vagyok AL DM vagy Admin, így a döntésem nem hivatalos.

        
    válasz adott 20.11.2018 04:53
    forrás
    3

    Yeap, módosítanod kell a karakteredet

    Az egész frakciórendszer változik, amint azt az Ön által összekapcsolt webhelyen és az ALPG-ben a 8. szezonban említi, és úgy tűnik, hogy most már csak egy frakció része lehet, ha rendelkezik a Safe Haven háttér funkcióval. Amint rámutatott, vagy el kell hagynia a frakciót, vagy szabad háttérképet kell váltania, és meg kell kapnia a Safe Haven funkciót. A webhely különösen

    As such, characters that want to be a part of a faction will need to take the Faction Agent background

    és később

    you will need to have the Safe Haven feature in order to remain a member of your faction (yes, this is the second time we’ve said this in the article; it’s intentional).

    Valószínűleg azért, mert az emberek ezt már többször megkérdezték. Szóval igen, egyértelművé tették, hogy módosítanod kell a hátteredet vagy elveszíted a frakciótagságot (és ennek következtében elveszíted a gonosz igazodást).

    Vagy kiléphetsz az AL-ből, és csak olyan játékokat játszhatsz le, mint mindenki, mert ezek a változások miatt. Sajnáljuk, véletlenszerűen.

        
    válasz adott 20.11.2018 05:34
    forrás

    Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket