Anna Ramirez sorsa a sötét lovagban

3

Miután Ramirez elismeri a szerepét Rachel elrablásában, A sötét lovag , Dent elfordul az érme leszállt a szétválogatott oldalon, és aztán meggyújtja - aztán nem említik meg újra. Mi történt vele?

    
készlet howler 19.03.2014 10:33
forrás

1 válasz

6

Nincs rá utalás rá, de amint azt maga is megjegyezte, az érme a nem szkennelt oldalra esik, ami azt jelenti, hogy Dent nem ölte volna meg. Legalábbis nem közvetlenül.

Dent kötöttsége a sors meghatározásának preferenciája miatt , ennek elhagyása aláásná az általa megkezdett szentélyes keresztes hadjáratot, és saját értelmezését is meghívná az eseményekre (és így elfogadja) felelőssége), ami teljes mértékben az általa megpróbál elkerülni.

Két arc képviseli az igazság kettősségét, hogy még a végrehajtásában is képes „igazságtalan” pozíciót elfoglalni a szélsőséges bináris jellege miatt: „bűnös” vagy „nem bűnös”. Az ő célja, hogy a sors kozmikus erőinek csatornává váljon, vagy az általa leírt feltételek szerint ... „Szerencse”. A saját szemszögének a határozatból való teljes eltávolításával büntetés vagy félelem nélkül képes végrehajtani a mondatokat.

Magasabb okból, ebben az esetben a törvényben való feliratkozásról a végső példázatot képviseli. A kozmikus nürnbergi védelem.

Amikor Maroni elhalad ezen a teszten, a vezető nem, és Dent végrehajtja őt, annak ellenére, hogy ugyanabban az autóban van (ami összeomlik). Már nem ölte meg Marontit, egyszerűen meghívott egy újabb „szerencse” elemet az eljárásba, egy másik lehetőséget, hogy Maroni kudarcot valljon.

< failHatár , ez egy érdekes példa arra, hogy a rendszer (Dent, az igazság szélsőséges képviselete) ítélet ellen azok ellen, amelyeknek befektetése bűnösnek minősül. Az emberek értelmezhetik ezt az állítást, mint ahogyan csak lehet, de legalább egy olyan rendszert mutatnak be, amely személyes hasznot hozhat.

Bár ez csak spekuláció, elképzelem, hogy Ramirez kénytelen volt fizetnie az őrületessége és a korrupció miatt, de az a tény, hogy ő kényszeres tartozékként (anyja a kórházban volt), nem valószínű, hogy büntetése súlyos lenne. Természetesen a rendőrségből való kiutasítás.

A Dent természetesen azt állítja, hogy az érme a tiszta oldalra került, mivel a kénytelen volt, és nem volt bűnös a halálban, mivel ez az égi / kozmikus / kaotikus ítélet, így a kontextusnak köszönhetően nem valószínű, hogy elvetette volna ezt.

    
válasz adott 19.03.2014 12:21
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket