Proper út a PVC csövekhez a sárgaréz golyóscsaphoz

1

A következő csővezetékeket használom a PVC csövekhez a sárgaréz szelephez való csatlakozásra, aggodalomra ad okot, hogy az ajánlott 3-8 teflonszalag és az ujjal szoros plusz 1-2 fordulat nem vágta le. Végül körülbelül 20 szalagot használok, és valószínűleg egy kicsit többet használok egy csavarkulcs használatával, és most nincsenek szivárgások.

Van más módja annak, hogy csatlakozzon a sárgaréz és PVC csövekhez? Ez egy állandó telepítés (nem tudom csavarozni anélkül, hogy levágnám a csöveket), bármilyen probléma merülne fel azzal, hogy hogyan történt?

    
készlet Luiz Borges 02.08.2014 15:47
forrás

2 válasz

1

Ez a szokásos módszer a PVC cső menetes szerelvényekhez való rögzítésére. Több fordulat és kevesebb szalag. A csőfonalak kúposak, az én tapasztalatom szerint 1-2 szoros kézfogás nem elég közel (és általában csak 3 fordulót használok a teflonszalagból).

Győződjön meg róla, hogy a sárgaréz golyóscsapja nem repedt, a sárgaréz meglehetősen puha, és láttam, hogy a sárgarézszelepek menetes része a túlhúzódás következtében repedt, különösen néhány olcsó vékony importált szelepszelepnél.

Ha később szeretné kicsavarni a csövek vágása nélkül, telepítse a unió .

    
válasz adott 02.08.2014 23:39
forrás
0

telepítsen egy PVC csatlakozást a golyóscsap előtt, és használjon csőköteget (teflon tömítőanyag) a teflon szalag helyett.

link

    
válasz adott 18.04.2016 08:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket